• Otok KRK

  Otok KRK

  Otok Krk je najveći biser u ogrlici tisuću otoka i otočića koji se protežu Hrvatskom obalom. To je biser okružen sjajom prekrasnih boja, nezagađenim okolišem i kristalnim morem.

  Read more

 • Otok KRK

  Otok KRK

  Otok Krk je najveći biser u ogrlici tisuću otoka i otočića koji se protežu Hrvatskom obalom. To je biser okružen sjajom prekrasnih boja, nezagađenim okolišem i kristalnim morem.

  Read more

Otok KRK

Otok Krk je najveći biser u ogrlici tisuću otoka i otočića koji se protežu Hrvatskom obalom. To je biser okružen sjajom prekrasnih boja, nezagađenim okolišem i kristalnim morem. Nalazi se u istoimenom zaljevu i prvi je otok od kojeg kreče niz otoka i otočića uzduž obale. Zlatni otok, kako se od davnina naziva otok Krk, najbliži je otok zapadnoj Europi. Zapravo to i nije otok jer je od 1980. godine s kopnom povezan oko 1400m dugim mostom.

Otok Krk je satkan iz vrlo raznolikih pejzaža. Sjeverna strana otoka gotovo je gola zbog utjecaja bure, dok je južna strana sva zelena s pitomim uvalama, a u unutrašnjosti se izmjenjuju krševita brda i plodna polja. Takav reljef pogoduje uzgoju vinove loze i proizvodnji vina. Za one koji se žele rekreirati na otoku Krku postoji nekoliko desetaka označenih turističkih staza koje vode kroz šumu i uz more. I podmorje je isto vrlo interesantno pa na Krku djeluje više romilačkih klubova.

Do otoka Krka može se doći kopnom, morem i zrakom. Dobra povezanost sa unutrašnjosti, dobre turističke strukture, razvedena obala prepuna malih uvala koji gledaju na kristalno more i prekrasnu prirodu, razne mogućnosti za zabavu i opuštanje razlog je da posjetite otok Krk! Krk je mali grad okružen zidinama unutar kojih buja život. Cijelo područje Grada Krka izuzetno je bogato kulturno-povijesnim nasljeđem. Upoznajte njegovu ljepotu i bogatstvo, posjetite tisućljetne spomenike, muzeje i galerije. Isto tako uživajte u krčkoj kuhinji i dobrom vinu. Iskoristite boravak za užitke koje vam pruža cijeli otok u punini svoje bogate i raznovrsne smještajne, turističke i ugostiteljske ponude.

Naša turistička agencija “KRK” je novo otvorena agencija koja vam nudi smještaj u apartmanima i sobama u privatnim kućama ljubaznih domačina. Kod nas, isto tako, možete dobiti sve ostale potrebne informacije. Otkrijte s nama naš otok, upoznajte njegove čari i bogatstva u svako godišnje doba.

Aprtmani